Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

preporuka za tattoo salon u Beirutu?

Autor ljubica1975, 08.06.2013, 12:59:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljubica1975

bok, nalazim se u Beirutu i spremna sam za iduci tattoo....Libanonci su vrlo "goog looking driven" pa su tetovaze, piercing i plastika normalna pojava tako da je izbor salona tetovaze, piercinga i beauty salona velik i cini mi se na visokom nivou. Ipak sam htjela pitati ako slucajno iz profesionalnih krugova znate koji studio koji biste preporucili u Beirutu?

Jos se jedino dvoumim da ipak pricekam kraj ljeta za tattoo jer bas volim sunce sto ne ide u prilog friskoj tetovazi. S druge pak strane, ja zivim u toplim krajevima po svijetu pa sam cijele godine izlozena suncu....
Kad smo kod sunca, jos jedno pitanje...ima li ikakve veze u kojoj fazi teniranja je koza koja se tetovira, tipa normalna, svijetlija u zimi i tamnija po ljeti (iako to kod mene i nije slucaj)? Ja planiram C/B tetovazu pa se nadam da nije relevantno

hvala!!

Roby/Senf

Bok
neznamo nikoga iz Beiruta koga bismo mogli preporučiti.prema njihovim galerijama radova probaj se možda raspitati tu: http://www.beirut.com/l/15338
ili pričekaj kraj ljeta. rekli bi da je lakše raditi na svijetlijoj koži po zimi jer je tamnija koža ujedno i suha od sunca ,ili se peruta isl

ljubica1975

hvala! planiram bit u HR dijelom july i august pa bi ipak mozda bilo najbolje da pricekam i dodjem do vas ovo odradit (ali opet...sunce i plaza...). planirate li GO ili je salon uvijek otvoren pa se samo treba najavit unaprijed?
thanks!

Roby/Senf

Salon če raditi najvjerojatnije normalno,ali za svaki slučaj radije se najavi,možda bi bilo najbolje na mail .