Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Cijena...

Autor Helden, 01.01.2009, 17:16:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Helden

Bok! Zanima me cijena tetovaže ovog anđela na gornjem dijelu leđa, veličina nekih 3x3, ako nije prevelika slika. Hvala

Roby/Senf

ako ti je gornji dio leđa manji od 3x3 cm onda je slika prevelika.inače se može napraviti,ali najmanja moguća oko 7cm.koštala bi oko 600 kn uz neke izmjene.

Helden

Izmjene su, pretpostavljam, takve da se pojednostavni slika? Ok, hvala. Još jedno pitanje: nikad nisam bila kod vas i treba li ugovoriti termin ili samo upadnem?

Roby/Senf

Potrebno je dogovoriti termin (telefon,mail ili doći),a radi male veličine nemožemo napraviti sve sjene i linije,pojednostavi se.

Helden

Pozdrav! Dakle, odlučila sam se svakako za ovu sliku. Mogu li se naručiti za petak popodne, 20.02., npr. oko 16.30? Obzirom da mi je ovo prva tetovaža i nemam pojma kako to izgleda i koji je osjećaj, imam pitanje. trebam li to mazati nekom kremom na početki, hoće li oteći, biti crveno... Idući dan putujem a da znam. Hvala.

Molim Vas za javljanje mogu li onda računati za petak?

Roby/Senf

Oko termina može i na mail.Nakon tetoviranja potrebno je mazati Bepanthenom 3-5 putaa dnevno oko 10-ak dana,štititi od grebanja,prljavštine  itd dok ne zaraste.

Helden

Hvala, molim Vas onda da me naručite za 20.02. u 16.30, ime: Ivana Lončar. Molim Vas potvrdu. Hvala unaprijed.