Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Cijena...

Autor Grof, 22.02.2009, 09:53:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Grof

Pozdrav...
Zanima me cijena za ovako nešto, samo eventualno malo izmijenjeno... Radilo bi se na desnoj nadlaktici. I zanima me jos jedna stvar. Da li bi se moglo napraviti, tj prepraviti, da kule ne budu prekrivene, a natpis da bude ispod ispod?
Malo ga sad kompliciram, ali nadam se da kužite poantu rečenog... :-)

Dakle:

http://galerija.robytattoo.com/main.php?g2_itemId=5227
Ima tetovažu! Senf radio prije 10 godina... :-)

Roby/Senf

cijela slika je cca 20x20cm,lenta mora ostati u toj veličini ili veća radi slova tako da bi se trebao nadocrtati doljnji dio kule što dodaje još cca 10ak cm na ovu sliku,znaći oko 30 x 20 cm

Grof

Cuo sam se sa Robijem. Doci cu danas do vas, pa cemo skombat nesto. :-)

Moze kljuc.

Grof

Pozdrav!
Jel budu one moje skice koje sam dogovarao s Robyjem? Bit će skoro mjesec dana kako sam bio u salonu.

Roby/Senf

Pošalji nam mail na mail,mi smo to poslali prije 2 tjedna još,ali izgleda nije stiglo.

Grof

Evo, šaljem. Već sam mislio da je zaboravljeno. Mail je ovaj s kojim sam registriran na forum, ali šaljem ga sad na vaš mail.