Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Nemam viziju

Autor marko, 08.08.2009, 12:17:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marko

Poštovani,

Molio bi Vas za pomoć,imam motiv koji bi si istetovirao zapravo samo broj i slovo.Konkretno 5M ali stvarno neznam kako bi to uobličio u neku kompaktnu cijelinu i da dobro izgleda. Pokušao sam nacrtat to ali je izgledalo kao da crta djete u osnovnoj školi.Pošto ste vi ipak majsstori ja bi došao kod vas da mi to nacrtate ako je moguće ali bez ikakve obveze jer još nisam 100 % siguran da ću si to tetovirati.

Lijep pozdrav,

Roby/Senf

Nađeš nešto slično što ti se dopada pa se na osnovu toga može napraviti i tvoja skica.ovako ih možemo crtati unedogled.

Troko

evo uspio sam nesšto smislit i imam to nacrtano samo kad ga hoću stavit na ovaj vaš forum da pitam kolko para javlja mi gtešku da je prevelika datoteka!

Roby/Senf

Vjerojatno je prevelika datoteka.probaj poslati na mail,napiši kako veliko bi trebalo biti i gdje bi išlo