Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Oko u boji - dno vrata

Autor Even, 04.01.2010, 12:09:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Even

Bok,
Zanima me okvirna cijena tetovaže na dnu vrata (stražnja strana) oka u boji (samo bi zjenicu obojala u zelenu) sa slike: http://www.toolband.cl/5Galeria/wallpapers/Third%20Eye.jpg

Detalji u zjenici ne bi morali biti toliko vidljivi naravno...
Hvala!

Roby/Senf

ovisi o velicini.........

Even

Pa mislila sam otprilike na veličinu koja je na slici... Uz one tribale sa strane, ne toliko detaljne.. sve skupa te širine i veličine, možda čak i malo manje.. Dakle 7cm x 3cm cca

Roby/Senf

To je jako puno detalja na tako malom prostoru,morala bi se dosta pojednostaviti,cijena bi mogla biti oko 600kn.

Even

Pa i mislila sam što jednostavnije.. od cijele one slike u biti bi uzela samo centralno oko i s nečime bi ga sa strane malo doradila, ništa od svih onih ostalih detalja...

Kada bi mogla doći da sa nekim vidim kako bi to otprilike izgledalo (budući da sama nemam nikakvog talenta za  crtanje :) )? Trebam li se možda telefonski naručiti za neki termin?