Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

upit!! polynesian tattoo

Autor mogoth, 29.01.2010, 21:34:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mogoth

postovani!!

pisem vam iz zadra i nadam se da ce te mi moci odgovoriti na moj upit!!
naime imam vec nekog iskustva s tetovazama,i u zadnje vrijeme razmisljam o novoj! tetovirao bi desnu stranu koljena,bedre,zadnje loze,gluteus,gluteus maximus..dakle i zadnjicu..hehe! ugl radi se o polinezijskoj tetovazi (tribalu) iz polinezijskih kultura, nisam nigdje uspio naci nikakve literature o znacenjima tih tetovaza. pa pitam posto nisam u mogucnosti otici u polinezijske zemlje ili novi zeland,havaje da mi to naprave,pitam dali bi mi vi to mogli napraviti. i zanima me dali se u hrvatskoj uopce moze napraviti takva tetovaza..zanima me kako bi se mogli dogovoriti oko izrade same tetovaze i samog tetoviranja...eto molim vas da mi odgovorite na moj upit i nadam se da ste razumjeli sto sam htio reci! mogu vam u prilogu poslati slike nekih tetovaza koje su me zaintrigirale cisto da vidite o cemu se radi naime znam da svaki taj tattoo mora biti jedinstven,posto su svi ljudi jedinstveni itd! to vi sigurno znate bolje od mene! eto. unaprijed se zahvaljujem!! pozdrav!

Roby/Senf