Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

cijena

Autor KATY, 04.09.2008, 14:34:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

KATY

Pozdrav! Zanima me koliko košta ovakva tetovaža,htjela bi  takvu s nekim izmjenama.... veličine 7-8 cm
http://galerija.robytattoo.com/main.php?g2_itemId=8239

Roby/Senf

ta je slika od vrha do dna velika cca 12 ili više cm,manja nemože biti,cijena oko 800 kn

tae

ovo je moja buduca tetovazica i zanima me kolko bi bila cijena, velicina bi bila 5X3 cm. hvala! :D

Roby/Senf

oko 400-500 kn

tae

ok super...ostali su mi rekli da ce mi doc oko 800 kn tako da mi 400-500 nije puno :)... hvala puno! :D 
btw, tetovaza bi bila na guzi na desnoj strani, to mijenja cijenu ili?
jos nesto..zanima me ako bi mogla doc da mi ju napravite 20.9 negdje poslje 12h?  kako vama odgovara? pitam jer studiram u ljubljani i 20.9. imam prijevoz do zagreba, pa bi da mi ju tada napavite ako je moguce. ja cu vas jos nazvat par dana prije ako treba al samo da znam da se mogu organizirat...

tae

btw, tetovazica bi bila samo taj leptiric i u boji, ova slika kineskog znaka je samo da vidite kako izgleda inace bi htjela da bude u krilu leptirica kao sta je i nacrtano.  jedan taturist ni je rekao da je to nemoguce nacrtat tako malo, jel to istina?

Roby/Senf

to je istina.presitno je to.