Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Lettering-

Autor of, 08.07.2012, 23:53:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

of

Imam pitanje vezano za tattoo, lettering. Htio bih na ključnu kost istetovirati 3 riječi, visina slova bila bi oko 2 cm, a dužina cijele izreke oko 5 cm...  Slova bi bila kurziv, ispunjena...Odokativno, cijena??

Roby/Senf

Koliko bi jedno slovo trebalo biti usko ako je njegova visina 2 cm,a cijeli tekst ne dulji od 5? i koji bi tekst bio?

of

Mislio sam da bude kao obicni rukopis, dakle oko 2 do 3 mm. Pisalo bi Famiilia prima est..

Roby/Senf

nekakve veličine 2-3 milimetra ne idu zajedno s pojmom tetoviranja. takve tetovaže i da se naprave,razmuljaju se prije ili kasnije i mogu se jedino prekriti s večom i tamnijom slikom, ili skidati kirurškim putem.
za neku minimalnu izvedivu veličinu trebamo vidjeti kako izgleda rukopis,a to se može potražiti tu:
http://www.dafont.com/theme.php?cat=603&fpp=50&text=Famiilia+prima+est

of

Eto pronašao sam, pod Script- Calligraphy, to je ono što tražim, ništa komplicirano mislim...

Roby/Senf

neznamo dok ne vidimo

Romeo

Imam pitanje vezano za tetovažu na podlaktici. kolko bi me koštalo da piše PER ASPERA AD ASTRA veličine 3 x 20 cm i da bude ovim stilom samo bez ovih crta

http://www.robytattoo.hr/galerija/main.php?g2_itemId=6512

Roby/Senf

Oko 900-1500 kn,ovisi o fontu slova

Romeo

Isti font ko i na linku. Kazem samo bez ovih crta? I jel bi se moro narucit za termin zato kaj mi je to zbog posla problem ili mogu samo doci i to je to?

Roby/Senf

dali bi tekst bio pisan u jednom (20x1,3cm) ili u dva reda (20x4,5cm),samo velikim slovima ili prvo veliko,a ostalo malim slovima (kako je na slici)?potrebno je dogovoriti termin 2-3 dana ranije

Romeo

Mislio sam u jednom redu. Od lakta do dlana. Samo bi prvo bilo veliko. Ok kad saznam koji dan sam slobodan nazovem vas. Hvala na informacijama