Novosti:



VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!


Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Madeži

Autor Vernados, 09.05.2012, 18:11:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vernados

Radio bi si tetovazu na prsima, ali imam dosta malih madeža, to bi mi bila orva tetovaza pa nemam iskustva, pa me zanima ako bi to bio problem ili bi se madeži jednostavno zaobišli pri tetoviranju rubnih crta i kasnije da se tako izrazim ispunjavanja praznina crteza na mjestima gdje su ti madeži.


Roby/Senf

Madeži se izbjegavaju,ti djelovi slike budu neobojani.trebalo bi vidjeti kakav bi bio dizajn i gdje su madeži

Vernados

nije mi jasno kad ste rekli " ti dijelovi crteza nebudu obojani "
zar nije moguce ako npr. se madež nalazi u tom dijelu crteza koji treba biti obojan, da se ta praznina oboja okolo tog madeza koji se nalazi u toj praznini, jednostavno da se madež stopi s tom prazninom, bez obzira ako je recimo praznina obojana plavom bojom a madež je smeđe boje.

Roby/Senf

Oko madeža se oboja,ali on se ne dira.otprilike ovako:
http://www.robytattoo.hr/galerija/main.php?g2_itemId=6960

Vernados

da li mislite da bi crtez mogao  dobiti los izgled zbog tih madeža? vidim da na ovom primjeru koji ste mi dali da se okolo madeža ostavlja ne tetovirane koze u radijusu od 1-2mm ako se ne varam. a ja imam desetak madeža bas na tom dijelu koji bi tetovirao, tako da bi bilo dosta takvih "rupa" kao na ovom primjeru koji ste mi pokazali. crtez koji imam u glavi bi bio dosta velik,  pa si mislim da na neki nacin i nebi imalo utjecaja u izgledu tetovaze na kraju.

Roby/Senf

Trebali bi vidjeti i sliku i mjesto gdje bi išla.u svakom slučaju bolje bi izgledala negdje gdje nema madeža