Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

bok :D

Autor kreso, 15.08.2010, 03:01:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kreso

Pozdrav,zanima me koliko okvirno dode cijena tetovaze....mislim si(jos nisam 100% siguran)istetovirat tekst koji se sastoji od 14 rijeci(onako u 2 reda po 7),po duzini cijele podlaktice.Tekst bi trebo bit pisan pisanim slovima(krasopisom) i na latinskom jeziku....znam da cijena ovisi o velicini slova a vidim da ima dosta teksta pa mozete mi otprilike reci kolika bi okvirna cijena bila jer nekuzim se u te mjere i nisam se prije tetovirao.....tekst crne boje a  izgledalo bi ovako nesto http://www.robytattoo.com/index.php?q=gallery&l=hr

ali naravno a podlaktici i latinskom jeziku

i jos nesto,posto je moj tekst na hrvatskom a trebalo bi ga prevest na latinski(ja znam latinski nesto malo al se bojim da ne prevedem krivo :D),dali znate gdje bi ja to mogo 100% tocno prevest jel glupo mi je ic u skolu kod profesorice :D........unaprijed hvala

Roby/Senf

tek kad na papiru vidimo tekst možemo reći i cijenu.neznamo dal se to i može napraviti tako sitno.neznamo ni za latinski,vidi po drugim forumima kako su se ljudi snašli,vjerojatno ima netko ko bi to mogao prevesti.

andrea2405

podrav zanima me cijena tetovaze   : 5 slova,pisana,lagano podebljana,velicine 2-2,5 cm i na pocetku i kraju krila velicine 3,5-4 cm ??  barem neka okvirna cijena... bez sjenjcanja ... samo crna ...

Roby/Senf

Može biti oko 600-800kn,višemanje,točnije kad vidimo sliku