Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

cjena slova i mauri tribal

Autor starcevic13, 18.10.2011, 15:20:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

starcevic13

Zanima me kolko bi kostala tetovaza(okvirno) na unutarnjoj strani ruke(biceps) da pise ema 06.11.06. I kolko bi kostala tetovaza(okvirno) na potkoljenici(cijeloj) mauri tribal i dali je to moguce napraviti na cijeloj potkoljenici?
kolko bi vam trebalo da to skicirate da vidim kako bi to izgledalo?

Roby/Senf

Za tekst nemožemo znati cijenu dok ne vidimo kojim fontom je napisan i kako je velik.ovako košta kao i svaka druga tetovaža takve veličine.druga slika se može napraviti po cijeloj nozi ako treba,trajalo bi ovisno o dizajnu 10-20 sati višemanje,radila bi se u par navrata i moglo koštati 5000-15000 kn višemanje.dizajn se radi prema nekakvom predlošku kojega možeš pronači i na netu

starcevic13

slike od tetovaza kakve zelim imam pa me zanima
dali se treba najaviti za dogovor ili se samo moze doci u salon?

Roby/Senf

Možda je bolje najaviti se,ili slike poslati na mail

starcevic13

Tetovirao bih se u 12 mjesecu, jel mi mozete reci kad bi vam odgovaralo da dodem do salona da mi napravite skicu crteza i da vidim kak bi to izgledalo, tetovirao bi se oko 10.12. Ako nije problem da mi da mi javite kada da dodem u salon da se dogovorimo.
Hvala

Roby/Senf

Najbolje je javiti se na mail.