Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

zmaj na ledima

Autor Lesbian Robot, 28.03.2012, 09:59:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lesbian Robot

kolko bi kostala ovakva tetovaza? mislim na tetovazu zmaja u ovoj velicini i ovaj dio leda i ovaj polozaj, ne mora biti identican :D
za velicinu nisam iskreno sigurna. ne znam na koji nacin bi to mogla izracunati. od ramena do ramena imam kakvih 45 cm. o.O
i dal bi cijenu smanjilo koristenje samo crne boje?

http://4.bp.blogspot.com/-gPkexdZV6kc/TlDaiofzngI/AAAAAAAABKU/Sz8MM_TBRrg/s400/dragon%2Btattoo%2Bdesigns%2B2.jpg

Roby/Senf

Onda možemo pretpostaviti da bi možda mogao biti velik oko 50cm + oko 20cm ,zavisi gdje bi bila glava (na slici je na ramenu) i širine oko 30cm i kao takvog bi trebalo  oko 8-15 sati da se napravi te bi mogao koštati oko 5000-10000kn,više ili manje.radilo bi se na 2-3 puta (onda se tako i plača) .ova slika i je rađena samo s crnom bojom,to što je  "braun" boja su sjene koje su zapravo sivkaste kad tetovaža zaraste