Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Zmaj na podkoljenici

Autor Halky, 15.07.2012, 10:46:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Halky

Pozdrav,

zanima me koliko bi ovakva tetovaža koštala.
Kolika bi cijena bila samo kontura (znači bez punjenja crnom bojom gdje je popunjeno)?
Koliko bi otprilike koštalo ako bi se išlo pojednostavniti tetovaža (krilo i glava bi ostale iste, tijelo pojednostavnjeno)?

Veličina bi bila što manja, a da se zadrže svi detalji. Ovdje mi je bitna procjena o cijeni, ma koliko ona gruba bila, samo da se znam orijentirati o koliko novaca pričamo.

Unaprijed zahvaljujem.
LP

Roby/Senf

recimo da je 10cm velika i da su samo konture cijena bi mogla biti oko 700kn

Halky

U redu, a s punjenjem?

Radno vrijeme Vam je od 11 do 19, ako se ne varam. Jel se moram ranije naručiti ili mogu samo doći do Tratinske? Mislim, za detaljniji dogovor oko tetovaže, ne za tetoviranje.

EDIT: Ovako, čisto informativno, koliko bi ovo na leđima došlo (ispod vrata, kod lopatica, veličina što manja, ali ne ispod 10x10)?

Roby/Senf

Najbolje je najaviti se,može i na mail (tako nam je lakše pratiti s kim smo što dogovarali)
vuk bi mogao biti od 800kn na dalje