Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

cijena

Autor maja_p, 21.04.2009, 22:31:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maja_p

zanima me cijena ove tetovežice izuzev velikog cvijeta!
Okvirno dimenzije 8x4cm
Na donjem dijelu trbuha,ispod pupka postrani.

Roby/Senf

Ako smo dobro razumjeli cijena bi mogla biti oko 500 kn

maja_p

ej...evo malo sam se predomislila...želim da izgleda kao na ovoj slici...dimenzije su malo veće  :)
Cijena?
Koliko dugo bi trajalo tetoviranje?

Unaprijed hvala!

Roby/Senf

Oko 1000 ,zavisi o veličini

dragon chaser

Maja bok...

Ovako, ovim putem pozdravljam tebe i sve one koji će pročitati post. Naime, lutko, o čemu se radi.... Ovaj forum je forum koji valjda ima najmanje rubrika od svih foruma koje sam do sada vidio, na kojima sam pisao, i one koje sam sam izrađivao, a one su sljedeće: Tetoviranje, Cijene Tetoviranja, i Chat. E sada.. Majo, pa tako i svima ostalima, poručujem:

Drage dame i gospodo, ne bismo li olakšali moderatorima ovog foruma svoj posao ovdje, pa tako i onaj koji rade u salonu, pokušajmo uključiti jednu umnu radnju koja se zove LOGIKA ili logično zaključivanje.
Jer otvarajući ,,Teme" koje se nalaze u tim svim silnim rubrikama, NJIH TRI!!!!, nadajući se nekoj konstruktivnoj raspravi o tetoviranju, ili cijenama istih, ili o nećemu što se nalazi u Chat rubrici nailazim na sljedeće:
Može pitanje, pitanje, koliko bi me koštalo ...., je li može crni delfin sa sjenama, samo bez crnog unutra (?!?! – taj je majke mi, za nagradu), i slično...
Tako da bi vas molio...
Ako je rubrika, Tetoviranje, onda pišite o tetoviranju, izradu iste, predlošci, kulturna pozadina ili povijest tetovaže koje ćete imati, odlučite li se naravno za nešto tipično u japanskoj, ili kineskoj ili tko zna kakvoj drugoj kulturi, i tako dalje...
Ako je rubrika Cijene, onda tamo pišite o cijenama, pitanja vezana za cijene veličina, pa ako je u boji utječe li to na cijenu, nekom određenom dijelu tijela i tako dalje...   
A Ako je rubrika Chat, koju bi rado nazvao razno, no nebitno, onda i tamo pričajte o tome što jest vezano za samu rubriku...

Maja oprosti što sam se na tebe praktički okomio, ali vjeruj mi nije tako nego si jednostavno ,,naletila"... Naime provjerite molim vas koncept ovog foruma. Pa praktički ne postoji niti jedna tema koja je otvorena, a na kojoj ima više nego 5 odgovora iliti vam postova. PET!!!

Kako voditi konstruktivnu, i informcijama bogatu raspravu, ako je najduža "rasprava" ona koja ima 5, fucking postova?! Pitam ja vas.. Za vraga miloga, pa u guest book-u su postavljana pitanja o cijenama tetovaža?!?!?!... dajte ljudi.... potegnimo malo to i zaživimo ovaj forum kako treba, a ne ko osnovnoškolci  "Striček, koliko je ona plava lizaljka".... K-ej?

Nije da kritiziram i da želim ostaviti utisak, "ja sam pametan a vi nemate pojma", već da se nekako olakša posao i rad naših umjetnika koji su svaki dan tu za nas, što putem ovog foruma, što putem njihovog rada u salonu... toliko.... pozzzzz

P.S. Maja, nemoj se ljutiti jer stvarno nemam ništa protiv tebe osobno niti išta sličnog... NHF ;)     
,,...U religiji, budućnost je iza nas. U umjetnosti, sadašnjost je vječnost..."