Novosti:

VAŽNO!
Ne tetoviramo mlađe od 18 godina, bez obzira da li imaju suglasnost roditelja ili koji dođu u prisutnosti roditelja!

Molimo Vas da se držite pravila foruma i da postavljate upite prema određenim uputama u za to predviđenim podforumima kako biste što prije dobili odgovor!

Main Menu

Fleur de Lis - stražnja strana desnog ramena

Autor NinaR, 24.09.2009, 13:50:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

NinaR

S obzirom sa sam jako zadovoljna helixovim simbolom, svojom prvom tetovažom  ;D, već razmišljam o drugoj, možda ne odmah al ne škodi raspitati se.
Izabrala sam si simbol cvijeta ljiljana - fleur de lis - potpuno jednako kao na slici ali bez slova i dimenzija 4.5cm sa 4.5cm, koju bih htjela staviti na stražnju stranu desnog ramena.

Zanima me koja bi bila cijena.

Roby/Senf

NinaR

Ja sam isprintala sliku u toj veličini i ne čini se sitno, ali vidjet ćemo kad dođem na dogovor. Donijet ću isprintanu sliku u manjoj i većoj varijanti.

Pozdrav

NinaR

Citat: Roby/Senf  u 24.09.2009, 14:04:04
Oko 500 kn,možda je sitno 4,5cm
Raspitivala sam se na par mjesta i izgleda da tetovaža fakat mora biti  dosta veća da bi se mogla osjenčat kao na slici, međutim ja ne bih htjela da je jako velika.
S obzirom da i dalje želim tetovažu tog simbola našla sam drugu sliku, potpuno crne boje, kao na slici:

Ja bih htjela da bude što manja, ak može 3x3cm onda bi išla na prednji dio prsa ispod ključne kosti, ako će biti veća ona a stražnji dio ramena.
Koja bi bila cijena?

Roby/Senf

NinaR